Mana KIP? – Razlan Razali

Advertisements

Prinsipal pasukan Petronas Sepang Racing Team (SRT), Datuk Razlan Razali dalam perkongsian terbaru di Facebook mencetuskan pelbagai tanda tanya.

Menerusi status terbaru, Razlan memuat naik gambar pelumba, Fabio Quartararo, Xavi Vierge dan John McPhee yang sedang menjalani latihan motorcross.

Bagaimanapun, berdasarkan kapsyen tersebut, jelas dia mempersoalkan ketiadaan pelumba Petronas Sprinta, Khairul Idham Pawi (KIP).

Sementara itu, seorang lagi pelumba negara, Hafiz Syahrin turut memuat naik gambar di laman Facebook Official Fan Club Hafizh Syahrin 55 pescao yang memaparkan dirinya bersama Khairul Idham Pawi baru selesai melakukan kayuhan 40 kilometer.

Persoalannya, adakah status terbaru Razlan itu menandakan masa depan Khairul Idham Pawi bersama Petronas Sprinta semakin malap?

Aksi MotoGP berehat minggu ini selepas selesai dua pusingan berturut-turut di Misano dan Catalunya baru-baru ini dan akan kembali pada 11 Oktober depan sekaligus memberi peluang kepada pelumba untuk menjalani latihan.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.