BMW Malaysia Bersama Shell Lancar Program Penjagaan Kereta Premium

BMW Malaysia dengan kerjasama Shell Malaysia memperkenalkan program servis dan selenggara minyak enjin dan alat ganti yang menawarkan Shell Helix Ultra Profesional ABB 5W-40.

Pengarah Urusan BMW Group Malaysia, Harald Hoelzl, menyifatkan kerjasama berterusan bersama Shell membolehkan kedua-dua pihak menawarkan perkhidmatan terbaik.

“Di BMW Malaysia, kami percaya bahawa usaha sama signifikan yang dijalin dengan pihak-pihak utama dalam industri dapat membuahkan pengalaman pemilikan premium yang terunggul buat pelanggan kami.

“Shell terus berperanan sebagai rakan kongsi strategik kepada jenama BMW secara global, dan usaha sama ini telah membolehkan kedua-dua pihak membekalkan nilai dan servis yang terbaik buat para pelanggan di seluruh negara,” jelasnya.

Shell menjadi satu-satunya pembekal yang disyorkan bagi minyak enjin berjenama BMW yang tulen serta minyak enjin pasaran sekunder (aftermarket) bagi semua jenama dalam BMW Group di rantau ini,sejak 2015.

Menerusi program ini, terdapat dua pakej ditawarkan; Pakej Servis Minyak BMW (BMW Oil Service Package) dan Pakej Nilai Servis BMW (BMW Service Value Package) yang akan menjaminkan perlindungan dan jangka hayat enjin lebih lama.

Bukan itu sahaja, pelanggan juga berpeluang bawa pulang sebuah BMW M4 Motorsport Collectible Remote Car edisi terhad yang bernilai RM250 bagi setiap pembelian pakej servis yang ditawarkan pada harga RM500.

Para pelanggan boleh membuat janji temu dengan mudah bagi Pakej Servis Minyak BMW atau Pakej Nilai Servis BMW di mana-mana Pusat Pengedaran BMW Bertauliah.

Program ini ditawarkan mulai hari ini sehingga 31 Disember 2020, untuk maklumat lanjut, sila layari BMW.com.my

Advertisements
[wp_dfp_ad slot="mm_lb_03"]

Leave a Reply