ROVR: Stesen Minyak Bergerak Pertama Malaysia

Petroliam Nasional Berhad (PETRONAS) memperkenalkan ROVR, stesen minyak bergerak pertama negara. Servis inovatif terbaru daripada Petronas Dagangan Berhad (PDB) ini menawarkan servis mengisi minyak yang selamat dan lancar bagi kenderaan persendirian dan komersil.

ROVR telah pun menawarkan khidmat mereka kepada pelanggan komersil sejak Oktober 2018 dan sehingga kini telah menawarkan lebih 1 juta liter minyak. ROVR kini bersedia untuk memenuhi kehendak pelanggan yang lebih ramai dengan pertambahan trak ROVR.

Orang ramai akan berpeluang untuk merasai inovatif terbaru ini apabila ROVR bakal berada di kawasan tumpuan. ROVR juga akan membawakan minyak terbaru, PETRONAS Primax95 dengan Pro-Drive.

“Di PDB, kami memberi penekanan terhadap memahami kehendak pelanggan dan menawarkan penyelesaian progresif terhadap permintaan harian mereka. ROVR menawarkan pengalaman mengisi minyak berbeza dan kami teruja kerana dapat membawakan minyak PETRONAS kepada orang ramai.

“Kami telah mendapat maklumbalas positif daripada pelanggan yang telah mencuba servis kami. Kami mahu pelanggan memulakan perjalanan yang lebih lancar,” jelas Ketua Pegawai Eksekutif PDB, Dato’ Syed Zainal Abidin.

Advertisements
[wp_dfp_ad slot="mm_lb_03"]

Leave a Reply