Honda Wave Dash SE, EX5 Gold and Cub Prix Race Bikes at Sepang MotoGP

Honda Wave SE

Boon Siew Honda booth at Sepang MotoGP are liven up with their new special edition bike that is the Honda Wave SE with HRC Repsol livery. Also on display there are the gold colour EX5 and some of their Wave that is being used for the Malaysian Cub Prix championship. Check 30 more pictures and details after the jump  Continue reading “Honda Wave Dash SE, EX5 Gold and Cub Prix Race Bikes at Sepang MotoGP”

Fan’s Idea on Ducati’s Bike for MotoGP Valencia ‘Super Sic Tribute Edition’

The buddy of Valentino Rossi, Uccio has asked the fan via Twitter of the bike for Super Sic Tribute Edition for the race of MotoGP in Valencia. This is just one of the livery that could be on the GP11 as posted on their Facebook page.  Continue reading “Fan’s Idea on Ducati’s Bike for MotoGP Valencia ‘Super Sic Tribute Edition’”

A Great MotoGP Weekend but A Sad Race in Sepang

Packed of MotoGP fans at K1 Grandstand

I have been following MotoGP since the Mick Doohan days in 1990s, but this is my first on site experience of MotoGP. Usually, I just watched in TV and never thought that I could be one of the spectators at the grandstand to experience it live on site. I’ve been there for both of the day on Saturday and Sunday. Sunday is good race day for Zulfahmi since he got 7th place on his home race. Good job!  Continue reading “A Great MotoGP Weekend but A Sad Race in Sepang”

2011 Honda Wave Dash Special Edition Brochure, Pictures and Technical Specs – RM5,368

Boon Siew Honda has updated their website to include the Wave Dash SE with Repsol livery.

Check out the brochure, more pictures and technical specification after the jump

Continue reading “2011 Honda Wave Dash Special Edition Brochure, Pictures and Technical Specs – RM5,368”

Shell Advance Malaysian MotoGP Full Event Guide

 
TIME
DURATION
CLASS
EVENTS
THURSDAY (20 OCT 2011)
17:00
Pre-Event Press Conference
14:00 – 17:00
Support Races Registration & Scrutineering
14:30 – 16:00
Media & Contest Winners Go-Kart with MotoGP Riders
17:30
Bikerz SOL cup Riders’ Briefing
FRIDAY (21 OCT 2011)
08:00-08:20
20 min.
Bikerz SOL cup
Free Practice
09:15-09:55
40 min.
125cc
Free Practice 1
10:10-10:55
45 min.
MotoGP
Free Practice 1
10:30
Superbikes/Superstock/Supersports
Riders’ Briefing
11:10-11:55
45 min.
Moto2
Free Practice 1
12:10-12:30
20 min.
Superbikes/Superstock/Supersports
Free Practice
12:40-13:00
20 min.
Bikerz SOL cup
Qualifying Practice
13:15-13:55
40 min.
125cc
Free Practice 2
14:10-14:55
45 min.
MotoGP
Free Practice 2
15:10-15:55
40 min.
Moto2
Free Practice 2
16:25-16:55
30 min.
Media BMW Safety Bikes Lap
16:25-17:25
60 min.
Public Pitlane Walk (Grandstand Ticket Holder)
17:10-17:30
20 min.
Superbikes/Superstock/Supersports
Qualifying Practice
17:40-18:00
20 min.
Bikerz SOL cup
Race 1 (6 laps)
SATURDAY (22 OCT 2011)
09:15-09:55
40 min.
125cc
Free Practice 3
10:10-10:55
45 min.
MotoGP
Free Practice 3
11:10-11:55
45 min.
Moto2
Free Practice 3
11:30-12:00
30 min.
Zulfahmi Autograph Session 1 (Air Asia Booth, Mall Area)
12:00-13:00
60 min.
MotoGP Autograph Session (Welcome Centre)
12:05-12:35
30 min.
Ducati Two Seater
12:05-12:50
45 min.
VIP Village Pit Lane Walk
13:00-13:40
40 min.
125cc
Qualifying Practice
13:55-14:55
60 min.
MotoGP
Qualifying Practice
14:45-15:15
30 min.
Zulfahmi Autograph Session 2 (F Grandstand)
15:10-15:55
45 min.
Moto2
Qualifying Practice
16:10-16:40
30 min.
Ducati Two Seater
16:45-17:30
45 min.
BMW M Laps
17:00
Qualifying Press Conference
17:00-17:30
Autograph session with Cal Crutchlow and Colin Edwards from Yamaha Tech 3 @ MOTUL booth
17:45
Superbikes/Superstock/Supersports
Race 1 (10 laps)
17:30-18:00
Autograph session with Alavaro Bautista from Rizla Suzuki @ MOTUL booth
18:30
Bikerz SOL cup
Race 2 (6 laps)
19:00-02:00
8 hr.
World Tour Evolution Concert, Paul Van Dyk (Helipad A)
SUNDAY (23 OCT 2011)
08:30-09:30
60 min.
Superbikes/Superstock/Supersports
Race 2 (10 laps)
10:40-11:00
20 min.
125cc
Warm Up
11:10-11:30
20 min.
Moto2
Warm Up
11:40-12:00
20 min.
MotoGP
Warm Up
12:05-12:35
30 min.
Ducati Two Seater
12:05-12:35
30 min.
VIP Village Pit Lane Walk
13:00
125cc
Race (18 laps)
Press Conference (immediately after the podium ceremony)
14:15
Moto2
Race (19 laps)
Press Conference (immediately after the podium ceremony)
16:00
MotoGP
Race (20 laps)
Press Conference (immediately after the podium ceremony)
Time schedule in local time. Race Programme is tentative and subject to change