Beraya Serba Merah Dengan Promosi Khas Ducati Malaysia

Sempena meraikan bulan Ramadan dan Hari Raya Aidilfitri yang akan menjelma tiba tidak lama lagi, Ducati Malaysia mempunyai pelbagai tawaran menarik untuk peminat jenama motosikal Itali itu. 

Pertamanya, nikmati penjimatan sehingga 35 peratus bagi barangan cenderamata Ducati termasuk pakaian dan aksesori tulen Ducati. 

Tak cukup dengan itu, Ducati Malaysia juga menawarkan penjimatan 35 peratus bagi servis Desmo sekaligus membolehkan pemilik Ducati untuk balik kampung dengan jentera masing-masing tanpa sebarang kerisauan. 

Promosi istimewa ini berlangsung di semua pusat pameran Ducati seluruh Malaysia jadi jangan tunggu lama untuk menikmati promosi istimewa ini yang sah sehingga 21 April ini.

Dalam pada itu, Ducati Malaysia juga menawarkan peluang memiliki model Monster dan Hypermotard dengan tawaran menarik. Setiap pembelian Ducati Monster akan disertakan dengan ekzos slip-on Termignoni bernilai RM11,000 secara percuma!

Sementara itu, pelanggan yang berminat mendapatkan Ducati Hypermotard akan menikmati pakej sistem quickshifter dan helmet Peak V5 bernilai RM5,000. 

Promosi istimewa bagi kedua-dua model ini hanya sah sehingga 31 Mac ini. 

Advertisements
[wp_dfp_ad slot="mm_lb_03"]

Leave a Reply