Art Of Speed 2020 Ditunda Ke 30 Disember, Lokasi Kekal 1 Utama

Advertisements

Susulan Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) dan mengambil kira situasi semasa pandemik Covid-19 yang melanda negara, penganjuran Art of Speed Malaysia 2020 kini ditunda.

Menurut pengasas Art of Speed (AOS) Malaysia, Asep Ahmad Iskandar, AOS2020 kali ke-9 akan ditunda ke 30 Disember 2020 dengan venue penganjuran kekal di 1 Utama Shopping Centre.

Asep Ahmad Iskandar

“Kami hanya mampu berdoa, gelombang ni akan cepat turun & acara ini dapat diteruskan seperti di rancang.

“Insya’Allah, acara ini mampu membantu serta menyokong komuniti serta industri yang banyak menyumbang kepada negara,” jelasnya dalam satu kenyataan.

Bagaimanapun, Hot Wheels Legends Tour Malaysia Virtual Finals yang dijadualkan pada 12 November ini akan terus berjalan seperti biasa.

Bagi memastikan pematuhan Prosedur Operasi Standard (SOP) di samping kelancaran acara, pemenang akan diumumkan pada hari sama yang akan diadili oleh juri tempatan serta dari Amerika Syarikat secaar strim langsung.

Lima kereta terbaik akan turut dipamerkan di AOS2020.

Dalam perkembangan sama, AOS2020 turut melancarkan AOS2020 Lucky Draw Combo berharga RM20.

Menerusi pembelian AOS2020 Lucky Draw Combo yang merangkumi; pelindung muka tiga lapis boleh basuh, enamel pin edisi terhad dan kupon cabutan bertuah, orang ramai berpeluang memenangi sebuah Vespa Primavera dan beberapa lagi hadiah daripada penaja!

Setiap pembelian AOS2020 Lucky Draw Combo juga akan menyaksikan RM1 didermakan ke Autism Rangers.

Tiada had dikenakan bagi setiap pembelian!

Layari https://aos.qtic.my/i/ untuk membuat pembelian.

Advertisements

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.