Alami Seni Perincian Kereta Dan Motosikal Dengan Horus!

Seni datang dalam pelbagai bentuk dan rupa tetapi seni yang disampaikan Horus ternyata hadir dalam bentuk berbeza.

Studio Perincian Horus yang terletak di Glenmarie mengangkat seni penjagaan kereta dan ‘window tint’ ke taraf yang lebih tinggi.

Bagi mereka yang tidak mengenali jenama ini, Horus merupakan jenama yang sebelum ini terkenal dengan servis pemasangan filem gelap bagi cermin kereta.

Bagaimanapun, baru-baru ini, Horus telah memperkembangkan perniagaan mereka dengan menawarkan servis perincian kereta dan motosikal yang merangkumi Horus Premium Coatings, Horus Car Care, Anti-Bacterial Solution serta produk Premium Paint Protection Film (PPPF).

Apa yang membezakan ‘coating’ Horus dengan servis lain yang berada di pasaran?

Horus menjelaskan bahawa mereka menggunakan salutan (coating) berteknologi Nano hibrid yang menghasilkan rupa seakan-akan diselaputi air dan berkilat di samping dapat mengusir tanah dan debu.

Horus turut menawarkan jaminan terbaik dengan waranti lima tahun termasuk cucian tahunan secara percuma!

Enggan meninggalkan kereta kesayangan anda di Horus? Usah gusar kerana Horus turut menawarkan set produk Horus Car Care yang terdiri daripada syampu kereta, performance detailer, tayar dan kulit detailer, perapi dan pencuci.

Pemilik kereta boleh melakukan penjagaan kereta dan motosikal mengikut kelapangan di rumah.

Anti-Bacterial Solution juga menjaminkan perlindungan pemandu dan penumpang sehingga 98 peratus daripada jangkitan bakteria di ruang dalam kenderaan.

Pada masa sama, Horus turut menawarkan Premium Paint Protection Film yang membantu melindungi bahagian kenderaan yang mudah terkena serpihan batu di jalan raya. PPPF didatangkan dengan waranti 3 tahun.

Bagi anda yang berminat untuk mendapatkan servis perincian terbaik jangan lupa bertandang ke Horus Detailing Studio/Window Tint yang terletak di Glenmarie. Waze je!

Advertisements
[wp_dfp_ad slot="mm_lb_03"]

Leave a Reply