Ducati Malaysia Buat Jualan Istimewa Panigale V4S!

Ducati Malaysia bersama Next Bike – pengedar tunggal jentera Ducati di Malaysia – bakal menawarkan beberapa tawaran ekslusif bagi jentera dan aksesori Ducati esok, di Naza Automall sempena kempen Red Weekend 2019.

Dengan penjimatan sehingga RM40,000 peminat boleh menjangkakan tawaran terbaik bagi beberapa model terpilih antaranya Ducati Panigale V4S, Monster 821 dan Scrambler.

Bukan itu sahaja, setiap pembelian turut melayakkan anda untuk sesi Akademi DRE Racetrack, pakej jelajah DRE Bike Travel Scrambler (ekslusif bagi pengunjung yang hadir pada 27 April sahaja).

Pengunjung juga akan berpeluang untuk menyaksikan Hypermotard 950 yang akan dilancarkan di Malaysia hujung tahun ini!

Ketua Divisyen 2-Wheel, Naza Automotive Group, Nazman S.H. Yusof berkata Next Bike sentiasa mengutamakan pelanggan terutamanya dalam menyediakan pengalaman terbaik.

“Kami di Next Bike sentiasa mencari jalan terbaik bagi meningkatkan lagi pengalaman tunggangan Ducati apatah lagi terdapat lebih daripada 600 ahli dalam komuniti Ducati, Desmo Owners Club (DOC) Malaysia.

“Kami sentiasa bekerjasama dengan DOCM dalam menganjurkan pelbagai aktiviti antaranya konvoi kebajikan sekitar Malaysia termasuklah Sesi Perjumpaan Bersama Pasukan MotoGP Ducati setiap tahun di Sepang,” katanya.

Jangan lupa berkunjung ke Ducati PJ esok 27 April hingga 28 April ini!

Advertisements
[wp_dfp_ad slot="mm_lb_03"]

Leave a Reply