Ingress Auto Beri 5 Sebab Anda Berpeluang Miliki Kereta BMW Idaman Sempena Tahun Baru Cina

Advertisements

Sempena sambutan Tahun Baru Cina yang semakin hampir, terdapat banyak tawaran menarik sedang menanti pengunjung di Ingress Auto. 

Bagi merancakkan lagi sambutan Tahun Baru Cina kali ini, pelanggan yang membuat tempahan kereta BMW di Ingress Auto pada hujung minggu ini berpeluang menikmati lima (5) benda menarik!

1.             Rebat sehingga RM65,000

Anda tidak tersalah baca kerana anda boleh menikmati rebat sehingga RM65,000 (bergantung kepada model). 

Rebat ini memastikan anda berpeluang mendapatkan kereta idaman pada harga yang istimewa!

2.             Baucar BMW Lifestyle bernilai RM2,000

Apa yang ‘best’ selain membeli kereta BMW? Sudah tentu melengkapi diri dengan aksesori, pakaian, topi dan bag dengan lencana BMW. 

Dengan baucar RM2,000, jiran anda pun boleh tahu anda seorang pemilik kereta BMW yang sejati. 

3.             Pembiayaan BMW serendah 0.92%

Menerusi pembiayaan BMW, anda akan menikmati pembiayaan serendah 0.92% . 

Jadi bayangkan anda membeli sebuah BMW X5 dengan harga RM480,000 dengan pinjaman 70 peratus bagi tempoh lima tahun. Anda hanya perlu membayar faedah sebanyak RM15,456 sahaja bagi tempoh lima tahun.

Jangan kata abang tak payung. 

4.             Kad Touch ’n Go bernilai RM2,888

Bagi melengkapkan pengalaman pemilikan kereta BMW, anda juga akan menikmati kad Touch ’n Go bernilai RM2,888. Bukan sahaja anda dapat miliki kereta idaman dengan harga menarik malah tol pun BMW bayarkan!

5.             Bakul Tahun Baru Cina

Sambutan Tahun Baru Cina pastinya tak lengkap tanpa bakul istimewa Tahun Baru Cina. Untuk itu,  sebagai pelengkap pengalaman pemilikan kereta BMW terbaik, Ingress Auto turut akan beri sebuah bakul khas Tahun Baru Cina. 

Tak cukup dengan itu, anda juga boleh ‘trade-in’ kereta (tak kira jenama) bagi mendapatkan kereta idaman BMW anda di Ingress Auto. 

Bagi kami, itu adalah magis Sambutan Tahun Baru Cina yang sangat istimewa dari Ingress Auto kerana anda kini hanya selangkah dari memiliki kereta BMW idaman. 

Jadi, jangan lupa kunjungi Ingress Auto Damansara pada 14 hingga 15 Januari ini dari 9 pagi hingga 5 petang untuk menikmati tawaran terbaik. 

Untuk maklumat lanjut layari IngressAuto.com atau hubungi 03 7721 2288. 

Tertakluk kepada terma dan syarat.

Advertisements