Fireblade Day: Honda Jemput Pemilik Fireblade Ke Litar Misano 23 April Ini

Advertisements

Sempena ulang tahun ke-30 bagi model ikonik, CBR Fireblade, Honda menjemput semua pemilik motosikal itu ke Litar Misano Marco Simoncelli pada 23 April ini.

Dikenali sebagai Fireblade Day, litar ikonik itu akan dikhaskan kepada semua pemilik Fireblade – dari model 1992 hingga terkini – untuk menikmati kemampuan jentera kesayangan mereka.

Bagaimanapun, hanya model CBR900RR, CBR1000R dan CBR1000RR-R dengan ekzos stok atau ekzos perlumbaan dengan DB killer dibenarkan untuk memasuki litar.

Setiap peserta akan diberikan tiga lap bagi setiap 20 minit dengan penganjur akan turut menyediakan perkhidmatan catatan masa dan sewaan transponder dengan bayaran hanya EUR60 (RM280).

Honda juga menawarkan perkhidmatan tukar tayar di litar tersebut bagi yang benar-benar mahu ‘menikmati’ pengalaman penuh dengan jentera Fireblade masing-masing.

Orang ramai yang berminat untuk sertai Fireblade Day pada 23 April ini boleh layari https://www.honda.it/motorcycles/experience-honda/eventi/fireblade-day-2022.html dan muat turun borang permohonan.

Advertisements