Ducati Penang Merevolusikan Pusat Pameran Di Bahagian Utara

Advertisements

Bagi pemilik motosikal Ducati di Pulau Pinang, Ducati Penang merupakan tempat yang sering kali menjadi pilihan bukan sahaja untuk mendapatkan servis selepas jualan terbaik malah aksesori pelbagai.

Masuk sahaja dari pintu depan, pelanggan disajikan terus dengan pelbagai model Ducati terkini termasuk barisan aksesori yang lengkap dengan harga mampu milik sehinggalah yang boleh menggigit jari namun berbaloi.

Ducati Penang juga menyediakan perkhidmatan ‘Easy Payment’ dengan bajet minima RM600 sekaligus memudahkan urusan jual beli pelanggan, maka tak hairanlah niat untuk sekadar ‘window shopping’ kadang kala terbatal disebabkan aksesori ditawarkan cukup menggugat jiwa.

Bukan itu sahaja, barisan aksesori dan helmet pelbagai jenama antaranya Alpinestars, KYT, Ducati, Ixon, Five, Cardo, Shoei, Givi, Arai, HJC, dan Hyper Gear menjadikan Ducati Penang pusat pameran serba lengkap.

Malah, Ducati Penang juga merupakan pengedar tunggal bagi jenama Quad Lock di bahagian Utara.

Bagaimanapun, secara peribadi, kami berasakan apa yang menjadi Ducati Penang sebagai pusat pameran yang istimewa adalah penyediaan perkhidmatan servis selepas jualan bagi helmet motosikal.

Percaya atau tidak, Ducati Penang menawarkan servis cuci dan membasuh helmet dan padding sekaligus menjadikan pengalaman pelanggan yang lebih sempurna.

Tak cukup dengan itu, Ducati Penang juga merupakan ‘port’ lepak bagi peminat dua roda dengan adanya F&B yang pelbagai.

Jadi bukan lagi senario pelik apabila niat untuk melepak berakhir dengan pembelian helmet dan aksesori baharu.

Tak lupa juga, Ducati Penang turut menawarkan ‘personal fitting’ bagi helmet Shoei.

Setiap pelanggan yang membeli helmet dan akesori di Ducati Penang boleh singgah semula bila-bila masa untuk mendapatkan servis dan penjagaan helmet terbaik.

Advertisements