Tonton Pelancaran Toyo Tires Proxes CR1 19 November Ini Dan Berpeluang Menangi Satu Set Tayar Baharu!

Orang ramai akan disajikan dengan pelancaran model terbaru Toyota Tires, Proxes CR1 secara virtual pada 19 November ini.

Proxes CR1 merupakan tayar yang direka khas bagi menawarkan pemanduan mantap di atas permukaan kering dan basah di samping ketahanan yang lebih tinggi.

Toyo Tires turut memberi penekanan terhadap pembangunan Proxes CR1 bagi menjamin pengalaman pemanduan premium, lancar dan selesa bagi kenderaan penumpang termasuk SUV.

Menariknya, orang ramai yang menyaksikan pelancaran virtual itu akan disajikan dengan maklumbalas secara peribadi oleh pelumba drift profesional, Tengku Djan Ley bin Tengku Mahaleel yang menguji Proxes CR1 menggunakan keretanya, Mercedes-Benz C230.

Dia turut menguji kemampuan tayar baharu itu di tapak letak kereta Setia City Convention Centre.

Bukan itu sahaja, bagi merancakkan lagi pelancaran produk baharu Toyo Tyres ini, 53 individu bertuah juga juga berpeluang memenangi pelbagai hadiah.

Tiga pemenang pertama yang klik LIKE, SHARE serta menjawab kesemua lima soalan dengan tepat akan membawa pulang satu set tayar Proxes CR1!

Manakala 50 pemenang lain akan menerima kad petrol Petronas bernilai RM20!

Orang ramai boleh menonton pelancaran virtual tersebut di laman Facebook, ToyoTyreMy pada 19 November ini pada jam 9 malam.