Castrol Malaysia Lancar Kempen Castrol KitaCare!

Advertisements

Dalam usaha meringankan beban mereka yang terkesan dengan pandemik Covid-19 dan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP), Castrol Malaysia melancarkan kempen Castrol KitaCare.

Ini merupakan inisiatif bagi membuktikan kepada pelanggan, mekanik dan pengguna bahawa Castrol Malaysia mengambil berat keselamatan dan kesejahteraan semua pihak.

Pengarah Pemasaran Castrol Malaysia & Singapura, Keow Mei-Shan, menyifatkan Castrol Malaysia sentiasa mencari jalan bagi menjaminkan bahawa Castrol bukan sekadar pelincir.

“Jenama mempunyai peranan penting untuk dimainkan di sepanjang krisis COVID-19 dan pada masa seperti inilah penting untuk kita mengotakan apa yang dikata.

“Sebab itulah kami di Castrol Malaysia melakukan lebih daripada yang sepatutnya. Kami sangat teruja untuk mengumumkan kempen Castrol KitaCare dan kami berharap dapat mengingatkan pelanggan, mekanik serta pengguna bahawa kami sentiasa bersama dengan mereka, sedia untuk menyokong dan membantu mereka mengatasi krisis ini,” jelasnya.

Sementara itu, Komuniti Castrol Malaysia boleh menikmati pelbagai kandungan menarik menerusi platform pelbagai yang disediakan termasuk hebahan menerusi SMS mengenai Covid-19.

Pada masa sama, Castrol Malaysia akan mengamalkan prosedur operasi standard (SOP) ketat dalam memastikan keselamatan semua pihak.

Untuk maklumat lanjut layari www.castro.com/my

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.