Menangi tiket BLACKPINK dengan Kia Malaysia!

Advertisements

BLACKPINK ‘In Your Area’ akan menjadikan Kuala Lumpur sebagai salah satu ‘pit stop’ persembahan mereka pada 23 dan 24 Februari 2019 Konsert 2 hari kumpulan artis K-Pop terkemuka itu disampaikan oleh KIA Motors dimana mereka telah mengumumkan perkongsian dengan BLACKPINK Word Tour 2019 mulai tahun ini.

Semestinya ramai peminat BLACKPINK telahpun tahu bahawa mereka akan datang ke Malaysia untuk persembahan dan Kia Malaysia akan mengaturkan beberapa aktiviti menarik. Antaranya adalah KIA Malaysia x BLACKPINK Valentine’s Day Contest dimana dua pemenang bertuah bakal memenangi satu tiket konsert Zon Merah , ‘Sound Check’ dan ‘Send-off’  serta peluang untuk bertemu dengan Jennie, Jisoo, Rosé dan Lisa!

Untuk menyertai peraduan ini, anda hanya perlu memandu uji mana-mana kereta Kia di bilik pameran KIA, snap foto dan muat naiknya sama ada di Facebook atau Instagram * dengan hashtag #KiaMalaysiaBLACKPINK! Peraduan ini terbuka kepada semua rakyat Malaysia dari 1 hingga 17 Februari 2019.

Kia Malaysia juga membuat pameran bersama Alvin Chong di kawasan konsert di mana BLINKs boleh berpeluang untuk memenangi CD eksklusif bertandatangan BLACKPINK! Anda hanya perlu menonjolkan koreografi tarian menarik atau kemahiran karaoke lagu-lagu kegemaran anda, dan siarkan video atau foto itu di Facebook atau Instagram dengan hashtag rasmi #MovewithKiaMalaysia!

Untuk maklumat lanjut, layari laman Instagram @kia_onbeat.

Advertisements