Official 2012 Yamaha 135LC Extreme Spirit MotoGP Edition Limited Edition Picture (UPDATED)

This might be the new brochure cover for the 2012 Yamaha 135LC Extreme Spirit ‘Yamaha Racing’ (or is it GP Edition) MotoGP Edition limited edition. I’m not sure what is the official name yet, since we need to look at the barcode of the bike for the real name. For now, it is looking nice. The official name as in barcode is Yamaha 135LC ES MotoGP Edition.

via: Arena Kereta FB

10 Replies to “Official 2012 Yamaha 135LC Extreme Spirit MotoGP Edition Limited Edition Picture (UPDATED)”

  1. tengah tunggu dah hampir 1 tahun untuk yamaha keluarkan Fuel Injection untuk LC..Kalau dalam masa terdekat honda atau suzuki keluarkan dulu yang leh menjimatkan minyak.. aku sambar yang tu dulu.. sory yamaha ek.. setakat ubah design color baik takyah,, dah jemu dah aku menunggu

  2. One for me please.
    I want one, but in Thailand have only the old model LC.
    Looks nice. Can easily modify to look more aggressive.
    Color scheme looks bit similar to Spark RX 135i 2010
    Fuel injection bike is not so responsive than carburetor one.

  3. x Pyah nk xxxxxx takan wat stok brang bleh lah..lain lah wat improvemet tec cam 2 stroke drt injection
    yang boleh bagi banefit tuk kita tuk jgke masa panjg ,,eco frendly..cheap to produce..we can buy cheap alsolah..
    Haa jgan wat tkjut ke x pnah thu @bukan nak tunjuk pandai ye…
    NEh tak bagi mesin x laku recycle balik Mau taknye yop..tgok jhlah ap dia tukar,,,,,,ke mon lah boy drnag neh bagi gula2 2Posen jhlah, takan ko tak nak coklat pulak…

  4. MMGla HLYM kuar 125 org beli..kuar Z org beli jgk
    ..npe x ckap Ex5 add jh lgi kuar..pkirlah dh dorg tekan [email protected] kita..
    adoi x kan hari2 nk makan nsi hri2 lauk kicap..2 sbb gelap jeh x nampak..

    mmglah yg nage base nk UNtONG Ma.,.Dlm hti drg. g mampus lah kene BxDxH lu..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.