2012 Yamaha 135LC GP Edition by BLH Motor

Advertisements

BLH Motor also got their camera on the new 2012 Yamaha 135LC GP Edition. They also have the Lorenzo’s YZR-M1 as the reference for the new GP Edition livery. You’ll want to check out the photo gallery after the jump 

via: BLH Motor

Advertisements

9 Replies to “2012 Yamaha 135LC GP Edition by BLH Motor”

  1. harga Yamaha 135lc GP 2012, O.T.R RM7700 siap Insuran 1st party all rider. Kalu dpt harga lebih dari yg aku bgtau ni… better korang g cari kedai lain jer. Cari kedai yg lebih murah.

      1. takpa bro eddy..abaikan je komen di atas. post kali ni lebih baik sbb ada gambar yg lebih detail. terbaikk
        utk say NO: kalau nak performance beli sbk, takat lc 135cc jgn expect mcm moto besau. minat semua org tak sama.
        peace no war 🙂

        1. ap 2 pun eddy and other crew good jOOB and thks..
          p/s org komen jgn cepat melenting hee..N Say NO Bhasa 2 menunjukan kita..

          biar jeh org pushh mne2 brad pun jangan cepat puas hati !
          tgk jahlah ap improvement yg dorang dapat,,, yg plg dkat..

          http://motomalaya.net/blog/2012/07/12/2012-all-new-jupiter-z1-in-indonesia-new-machine-fuel-injection-20-more-performance/
          kita ap dpt Cth plg dekat …lagenda 110-lagenda 110z warna tukar -zr dpt sport rim,design .2 Jeh..,harga naik tinggi sgat 2 sbb org mrah..
          bila kita cepat Pueh hati kene gulailah kita ….
          kita neh x maju dalam Pemotoran. smpi bila? Lebih2 lagi bawah 150cc..punca kgwatan>. 1998 But ringt now 12 Year allRdy…
          takan dekat takuk nih laGi?

          minat dengan pendapatkan tak sama so…
          lupikirlah sendri………………….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.